Over MvR & Partners

Wij zijn MvR & Partners

MvR & Partners is als allerbeste in staat om de overheid door digitalisering efficiënter te laten werken. Hierdoor ontstaat er meer voor dienstverlening aan burgers en bedrijven. Wij zijn ambitieus, zeer klantgericht en leveren samen de beste kwaliteit binnen dit domein. Wij staan bekend als een professionele overheidsexpert, die het lef heeft om samen met onze klanten te innoveren.

Het is ons doel om het hoogst gewaardeerde adviesbureau voor digitalisering in de overheid te worden. Om ons doel te bereiken groeien we de komende 5 jaar tot 100 van de beste consultants die we in de markt kunnen vinden. Om deze ambitie te verwezenlijken zijn we altijd op zoek naar mensen die dit samen met ons willen doen. Mensen met lef en ambitie, die zich als geen ander weten te verplaatsen in de wensen en behoeften van de klant. Herken jij jezelf in dit profiel? Kijk dan eens bij onderstaande vacatures of doe een open sollicitatie, en ontdek of werken bij MvR & Partners iets voor jou is.

De organisatie

celdeling

MvR is vormgegeven volgende de cellenfilosofie van Eckart Wintzen. Dat is recent gebeurd en heeft geleid tot de oprichting van twee cellen: Digitaal Werken en Datagestuurd Werken. Elk van deze cellen is een zelfsturend team met eigen doelen en middelen. Als je bij ons komt werken, zoeken we uiteraard de beste ‘fit’ voor je. Het is de bedoeling dat we de komende jaren meerdere nieuwe cellen gaan oprichten. Dat is interessant voor ambitieuze medewerkers met goede ideeën en de energie om een startup binnen onze organisatie tot een succes te maken!

Kernwaarden

Onze kernwaarden vormen in onze organisatie de basis voor hoe we met elkaar werken. Wat zijn jouw waarden? En pas jij als adviseur of projectleider bij ons? Als je besluit te solliciteren zien wij graag je CV en motivatie.’ Lees hieronder meer over onze kernwaarden.

 1. +
  Vrijheid

  Je gaat professioneel en volwassen om met vrijheid in je werk en weet de balans te vinden tussen excellente dienstverlening en een gezonde privésituatie.

 2. +
  Flexibiliteit

  Je stelt je altijd flexibel op en weet wanneer je anderen moet betrekken. Je stelt alles in staat om het gewenste resultaat te bereiken. ‘Kan niet’, bestaat niet!

 3. +
  Klantgerichtheid

  Je stelt alles in dienst van je klant. Je verdiept je in hem, kent zijn uitdagingen en lost deze voor hem op. Excellente dienstverlening is jouw primaire drijfveer!

 4. +
  Zelfredzaamheid

  Je hebt een pro-actieve houding, stelt je eigen doelen en lost problemen zelfstandig op.

 5. +
  Verantwoordelijkheid

  Jijzelf en niemand anders is verantwoordelijk voor het resultaat van je werk en je eigen groei. ‘Je best doen’ is niet voldoende. Afspraak is afspraak!

 6. +
  Openheid

  Je bent altijd toegankelijk en oprecht in je doen en laten, ongeacht de consequenties.

Geen interessante vacature gezien? Doe een open sollicitatie om te zien of jij als adviseur of projectleider bij MvR & Partners past.Contactinformatie
Middenburcht 96 3452 MT Vleuten
085 401 59 64

Als je bij ons komt werken, kom je bij klanten op opdrachten te zitten. Soms in je eentje, soms met een team. Je hebt de vrijheid om je opdrachten zelf vorm te geven en uit te voeren. Je kan meerdere opdrachten naast elkaar hebben of voor langere tijd aan één project werken. Je opdrachten zijn heel divers en bieden je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen tot adviseur of projectleider. Bij de uitvoering kun je altijd terugvallen op collega’s. Er wordt waar mogelijk gestuurd op output (resultaat) en niet op input (uren).

Veel organisaties voelen wel aan dat digitalisering ze helpt bij het verbeteren van hun dienstverlening of bedrijfsvoering. Vaak wordt er dan als eerste gekeken naar een nieuw systeem. Voor de invoering moet er natuurlijk veel meer gebeuren. Er moet ingericht worden, er moet gecommuniceerd worden, mensen moeten opgeleid worden en de systeemleverancier moet verteld worden wat er moet gebeuren. Al deze activiteiten en meer vormen samen een zogenaamd ‘implementatieproject’. Dat is wat wij doen. Daar zijn we goed in. Als consultant bij MvR vervul je de rol van projectleider, adviseur of trainer. Hoe meer ervaren je bent, hoe meer verantwoordelijk je wordt in zo’n project.

Als een organisatie aanloopt tegen problemen, zullen ze proberen dat op te lossen. Soms lukt dat zelf, soms vragen ze aan een gespecialiseerd adviesbureau hoe ze dat het beste kunnen aanpakken. Als het gaat om verbeteren van werkprocessen, visie op digitalisering en dienstverlening in de overheid wordt MvR & Partners vaak gevraagd om te helpen. In zo’n geval werk je als onderzoeksleider of lid van het onderzoeksteam mee om zo’n advies op te stellen. Dat betekent desk research doen, interviews afnemen, statistische analyses maken en natuurlijk de onderzoeksresultaten vertalen naar een leesbaar en praktisch advies. En als je dat goed doet? Dikke kans dat je ook gevraagd gaat worden voor de uitvoering van het advies!

MvR & Partners heeft in alle projecten die ze heeft gedaan wel geleerd hoe belangrijk een goede gebruikerstraining is voor het slagen van verandering. Bijvoorbeeld bij een digitaliseringstraject. Daarom hebben we al snel onze ‘MvR Academy’ opgericht. Ons opleidingsprogramma is bekend in heel Nederland en we worden daarom per jaar voor duizenden cursisten gevraagd om trainingen te geven. Dat kan niet zonder de betrokkenheid van het hele team. Daarom vragen we van iedereen om regelmatig een opleiding te verzorgen. Daar word je voor opgeleid en doe je natuurlijk alleen de opleidingen die bij je kennis en ervaring passen, maar als je adviseur wordt bij MvR word je automatisch ook trainer!

Onze mores

MvR kent net als elke andere organisatie naast de bekende regels, ook ongeschreven regels. De manier waarop we met elkaar omgaan. Overweeg je om bij ons te komen werken? Lees dan ook onderstaande mores eens door…

 • Bij de borrel mag er gelachen worden. En natuurlijk een drankje worden gedronken. Het echte feesten bewaren we voor de jaarlijkse MvR BBQ en het Kerstdiner…
 • We laten iedereen in zijn of haar waarde, maar af en toe plagen mag best.
 • Nieuwe mensen helpen we altijd en met veel aandacht. Totdat we vinden dat je dat zelf zou moeten kunnen. Daarna zul je zelf om hulp moeten vragen.
 • Wij communiceren altijd rechtstreeks met elkaar, niet via derden…
 • Collega’s help je altijd als ze je nodig hebben. Ook al komt dat voor jou even niet uit…
 • Je hebt altijd wat te doen. Klant helpen, collega helpen, jezelf ontwikkelen, nieuwe opdrachten zoeken…. ‘Even niets doen’ is er niet bij.
 • We menen het als we zeggen dat de klant bij ons altijd op nummer één komt. Dat is geen holle frase en iedereen wordt geacht dat serieus te nemen.
 • We vieren successen met elkaar. We geven elkaar complimenten als die verdiend zijn en spreken elkaar aan als dat moet.
 • We kleden ons netjes. Op het formele af. Op vrijdag mag het allemaal een tandje minder, maar hou het altijd altijd representabel.
 • Bij overleg, presentaties en andere gelegenheden waar we samen zijn, leggen we onze telefoon weg en geven we de anderen onze volledige aandacht.
 • We tonen lef en als we een keer te stoer zijn geweest, nemen we onze verantwoordelijkheid en doen we met man en macht wat we beloofd hebben.
 • Overuren bestaan niet; je brengt zelf balans aan tussen drukke en rustige periodes…
 • Wij komen altijd op tijd, bij klanten maar ook bij interne afspraken en we zijn altijd voorbereid op een afspraak.
 • Kan niet, bestaat niet…

Feiten & Cijfers

1250% Groei sinds 2011
60% Vrouwelijke collega’s
29Gemiddelde leeftijd
40% Mannelijke collega’s
24Jongste collega
42Oudste collega
675000# km gereden in 2016
73# Opdrachten in 2016
6.5Jaar ervaring
8.2Gemiddelde klantwaardering

Jong MvR

MvR heeft haar eigen studentenvereniging. Nou ja, soort van. Het is een vereniging onder eigen bestuur voor medewerkers tot 35 jaar, dat activiteiten uitvoert, plezier heeft en kennis ontwikkeld. Het programma wordt elk jaar in overleg met de leden door een nieuw bestuur opgesteld en door commissies tot uitvoer gebracht. De commissies zijn:

 • Commissie Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
 • Borrelcommissie
 • Activiteitencommissie

Geen interessante vacature gezien? Doe een open sollicitatie om te zien of jij als adviseur of projectleider bij MvR & Partners past.Contactinformatie
Middenburcht 96 3452 MT Vleuten
085 401 59 64